LUOVA TUOTTAJA

Valokuva- ja videotuotantoihin erikoistunut tuottaja.
KOULUTUS
Olen opiskellut valokuvaa Aalto-yliopistossa (ex. Taikissa) ja valmistunut Taiteiden maisteriksi 2016. Lopputyö kaupalliseen valokuvaan liittyen. Pohjakoulutuksena graafinen suunnittelija, Medianomi (Amk).

TAUSTA
Työskentelin 12v freelance valokuvaajana kuvajournalismin ja viestinnällisen kuvan parissa. Asiakkaina mm. Valmet, Fortum, Espoon kaupunki, Duodecim, Teosto, Laurea, Aalto-yliopisto sekä lukuisat lehtitalot, kirjakustantamot ja levy-yhtiöt.
www.heidihanna.fi


VAHVUUDET
Pystyn toimimaan sillanrakentajana ja tulkkina luovien tekijöiden sekä yritysmaailman välillä. Osaan tulkita kuva-alalla toimivien tekijöiden tyyliä, vahvuuksia ja intohimoa. Puhun heidän kanssaan samaa kieltä. Olen työskennellyt paljon yritysten markkinointi- ja viestintäpäälliköiden kanssa, jolloin heidän tarpeet ja ajatusmaailma ovat tulleet tutuiksi. Samalla olen seurannut millaiset kuvat missäkin toimii.

MIELENKIINTO
Tarinankerronta ja tunteiden välittäminen ovat toimineet kantavana teemana tekemisessä kautta linjain. Alalle houkutteli aikoinaan kiinnostus klassista Magnum -kuvajournalismia kohtaan. Sitä kautta kiinnostuin dokumentarisesta elokuvasta. Teen edelleen making of -kuvaukset tuotannoista.

VAPAA-AIKA
Asun Länsi-Herttoniemessä ja pidän sen luonnonläheisyydestä. Olen kotoisin Kaakkois- Suomesta ja meri sekä metsä ovat osa sielunmaisemaa.
Olen mukana kuva-alan yhdistys FIMAGEssa, jossa toimin tällä hetkellä puheenjohtajana. Sitä kautta tutustuu kokoajan uusiin tekijöihin ja on mukava olla vaikuttamassa alan ilmapiiriin sekä kehitykseen.
www.fimage.fi

TULEVAISUUS
Olen tarkka ja tykkään puskea asioita seuraavalle tasolle. Haastan jatkuvasti itseäni kehittymään. Teen mielelläni yhteistyötä luovan alan eri osaajien kanssa. Tulevaisuudessa työskentelisin mieluusti kuvaan nojaavien vaativien projektien parissa.
HEIDI-HANNA KARHU
Creative Producer

heidi@heidihannakarhu.com
040 7519067

Katso myös

Back to Top